Za projektante
Ste projektant in iščete primerne rešitve za neprekinjeno napajanje za svoje stranke?
Prišli ste na pravo mesto!
Projektirajte z našo pomočjo

AROS - vodilni proizvajalec napetostnih regulatorjev, transformatorjev in močnostnih napajalnikov


Dolgoletna tradicija uspešnega poslovanja


Firma AROS s.r.l. s sedežem v Cormanu blizu Milana (Italija), je bila ustanovljena že leta1935 in hitro postala vodilni proizvajalec napetostnih regulatorjev, transformatorjev in močnostnih napajalnikov.

V petdesetih je Aros kot prvi v Italiji začel proizvajati predstikalne naprave za svetilke, v osemdesetih je firma za potrebe napajanja IBM računaniške opreme razvila tehnologijo PWM (Pulse-Width-Modulation) in s tem stopila na trg UPS naprav.

Danes je podjetje AROS med vodilnimi evropskimi proizvajalci UPS naprav, poslovno povezano s podjetjem Riello, njihove naprave pa se tržijo tudi pod blagovnimi znamkami kot Riello, Schrack, Converex, Inovatec in RWE-Pillar.


Dostojno zastopanje priznane in uveljavljene blagovne znamke


Pri podjetju Plan-Net d.o.o. smo pridobili zastopstvo blagovne znamke RIELLO in s tem razširili ponudbo svojih storitev (elektroinstalacije, agregati in klimatizacija, usluge s strojno mehanizacijo,) z bogato ponudbo UPS naprav, spremljevalne dodatne opreme, stabilizatorjev, stikalnih enot in razsmernikov.

Plan-net si v skladu s svojim geslom »Instalacije za najboljše« in usmerjenostjo k vrhunski kvaliteti prizadeva zaupani program kvalitetno in prepoznavno predstaviti na slovenskem trgu.
Za več informacij o izdelkih in za nakup stopite v stik z nami.
PLAN-NET d.o.o., Kamnik pod Krimom 8b, SI-1352 Preserje, tel.: +386 1 363 31 31 • faks: +386 1 363 31 30 • e-pošta: info@plan-net.si
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke